sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Végül is, az öregember munkája érződik, el leszek ezzel egy ideig érdekel a vége. Mivel sose sietek így nekem ez hosszú történet lesz :) Tegnap kicsit dühített mert én is többet vártam, ahogy nézem különféleképpen sokan így vagyunk ezzel.
    De ezt a sokkféle különféle elképzelést összehozni egy játékba lehetetlen. Nekem megadja amit kerestem és amitől a Beth már eltávolodott.
    Ez az mmo visszaadja hibáival együtt ami, vicces de solo játékban már nincs jelen. A világ mmo szinthez képest nagyon is él. Sőt egyik legjobb. Nem mondom, vagy tudom az új tartalmak is ilyenek. Amit látok a tribunal él. Akik szembe mennek a régi istenekkel. Azura és a többiek. De ők is élnek. Szóval ez egy élő világ.
    Nem vagyunk egyformák mindenki olvashatta kinek mi a baja itt. Én viszont örülnék ha kikapcsolhatnám a sok rohangáló, keresztbe kasul futározó bolondot. Megölik az egészet. :) Félek ez az utolsó igazi TES ami nyomokban Morrowindet tartalmazz :)