Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kopasz442 #21968 Szervusztok, kopasz442 vagyok több weboldal tulajdonosa, már több mint 10 éve foglalkozom PC játékokkal és azok ismertetésével, illetve szimulátor vonalon is egyre esősebben jelen vagyok. :) A Nagy kérdés: Mivel nagyon sok pozítiv visszajelzés volt kipróbáltam a Skyrim V-őt, mit ne mondjak, beszippantott. DE mikor felraktam kis keresgélés után a best visuál modot-kat, a játék megunta magát, és a főküldik folyamatosan lefagynak, konkrétan egy ponttól nem mennek tovább ott toporog. Azok nélkül meg nincs haladás. Mód nélkül is volt, de csak mellék küldiknél. Ez egy ki nem javított alap hiba(ami mocskos szégyen a játékfejlesztőre nézve(mert ugyebár ennyi idő alatt már kijavíthatták volna) vagy van rá gyógyír? A gém eredeti steam-es! :D Köszönném az értelmes hozzászólásokat! :)
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2018.08.04. 07:11:14