sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• bunny
    Az online RPG játékoknak az a lényege, hogy minél több idől elbohóckodj vele, szóval ha ez neked görcsölés, akkor lehet nem ez a te játékstílusod :) Egyébként a cp160 után is folytatódik a CP gyüjtögetés, azzal csak azt érted el, hogy felveheted a maxos ruhát ha hozzájutsz, de egyébként nem fogsz mert vagy mocsok drága, vagy iszonyat grind legyártani vagy olyan helyről esik ahová a cp160-addal nem jutsz be, mert elfúj az első boss első skillje. Annak ott lesz vége ha elérted a maxot, ami most nem tudom mennyi, 700 felett talán, majd valaki okos vagy a google megmondja.
    Egyébként nekem is templarom van, az összes szakma maxos különösebb grindelés nélkül, az összes skill megnyitva és legalább a morfolásig maxolva, amit használok vagy szóba jöhet (heal vonalat pl. nem használom de maxolva) az morfolva és maxolva, még van kb. 100 shard amit nem találtam meg tehát legalább 30 pont és most épp 23 olyan pontom van amit nem osztottam ki sehova. Szóval lehet maxos karaktered ÉS maxos az összes szakmád simán.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2018.02.13. 21:15:26