sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• JethroHUN
    Üdv. Próbálom röviden összefoglalni. Felszerelés craftnak van bármi értelme? Mert lv3óta húzom mind3mat (blacksmit, woodwork, clothing) minden loot szétbontásával. 1-1 spt raktam a research skillre eddig. (metlalurgy stb.) Jó pár trait is megvan már botokon, ruhán, páncélon. De annyira sok sp kellene, h az nem igaz. Kifogytam enligthmentből szóval úgy döntöttem questezés helyett elmegyek skyshardokat gyűjteni más alliance területekre. (AD végre 100%ban kész, kivéve pár world bosst) 3 órát rohangásztam stonefall, hew bane, goldcoast, sőt cryodillban is próbálkoztam... kb 22 sp-ért. A lényeg az h tököm ki van vele... de még rengetek sp kellene ha akarom a craftot húzni. Szóval görcsöljek vele tovább vagy hagyjam a francba? Alliance felejtős jó gear nélkül cp138on. Úgy tudom az is ad skill pontokat. Provison lv50 jó receptem is van. Alchemyt húzzam fel inkább? Na ez a CP rendszer is zseniális baszki... Azt hinné az ember eléri az lv50 végre vége a szar gearbe való bohóckodásnak... de nem... még 160 szintnyi szenvedés! Pláne, hogy 120 óra után eléggé érződik, hogy egy szar a templar.. Ha kijön az új patch szerintem inkább kezdek egy sorcerert és vhogy nagyon gyorsan felhúzom 50ig, hogy folytassam a CP grindet :/