sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• JethroHUN
    Üdv. Elkezdtem játszani a próbaidős accountommal. Gondolkozom, hogy megveszek végre ezt a játékot... csak van pár "de"
    1) 6 órát szívtam tegnap a steames verzió letöltésével, nemes egyszerűen szar, teljesen broken, 200 gb szabad hely kellene a telepítéséhez. Steamen venném a játékot de emiatt lehet teljesen megszívnám... Ugyanis tök rossz verziót (US kilenset) tölt, tök rossz mappa útvonallal, így a launcher újra leakarja tölteni az egészet [végül az eso weboldali laucherrel telepítettem, ami összesen 90 gb-t használt majd vissza állt 60gb-re a játék mappája. Míg a steames vmiért 87 lenne]
    2) A crafting bag csak előfizetéssel elérhető hát elég nagy problémának látszik mivel pár óra alatt teleszedtem a 60 slotos inventorymat alapanyagokkal.
    3) Választható fajok, kicsit böngésztem a netet, páran azt írják csak a breton és az imperial jók. Mennyire igaz ez? Mármint sokat számít a faj? Én Woodelf Nightbladet keztem, de arról is azt írták csak khajit-tal van értelme.
    4) Ha úgy döntök veszem, melyik csomagot lenne értelme választani steamen. ESO Gold (alap játék + Dark Brotherhood, Orsinium, Thieves Guild, Imperical City 25 euró) vagy a Morrovind (30 euró alapjátékkal egyben) esetleg a 10 euros alapjátékkal is el lehetne lenni ideig óráig? kevesebbet buknék ha mégse tetszenek :D Guild Wars 2őn is gondolkozom, de nem tudom eldönteni... abban tetszik a harc és skill rendszer, ESOban elég össze visszának tűnik, melee fegyver skillek elég vackok kb. Gondolom ranged megeszi pvpbe.

Köszi a válaszokat.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.12.02. 18:46:27