sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Buildekhez nem ertek, en amator szinten jatszok :) Kerdezd a profi arcokat, ok megmondjak neked azt is, hogy vedd a levegot! Alcasthq-t nagyon sokan kovetik, valoszinuleg erti a dolgat a csapat/ember, igy erdemes kovetni a tanacsokat, de en speciel sosem foglalkoztam buildekkel.

A geart leszamitva minden azonos a dlc es a nem-dlc karaktereknel, lehet, hogy az adott, csak a dlcvel elerheto szettek tulajdonsagai miatt van kulon szedve. Tenyleg passzolom, nem az en vilagom ez a fajta jatek/modszer, en nyugdijas tempoban kazuarkodom.

Hat nem tudom. En amiota bevezettek a crafting baget, azota hasznalom, maximum szamu karakterem van az accon, abbol 4-5-tel szoktam "rendszeresen" jatszani, vagyis nyersanyagbol mindig is rogyasig voltam, igy nehez kezzel foghato tippet adnom. Az biztos, hogy van annyi skillpont, mint a rosseb, igy az a 9-9 pont a passzivakra szerintem boven elfer, en nem sajnalom, a legtobb karakternel 2-3 szakma nyersanyagat is tudom gyujteni. Ha megszorolok es kellene skillpont, maximum resetelek gyorsan.

A legbonthato targyak nagy resze instant megy a bankba (elofizetokent dupla bankhely van, de mivel ott a crafting bag is, kong az uressegtol, elfer benne barmi) es a dedikaltad crafter bontja le az extra nyersanyagot kinyero passzivok miatt. (az 160-es intriakarmi traitek meg mennek eladasra, 140-200 g/db pont az ingerkuszob nalam).

Csak arra szoktam figyelni, hogy az eladasra szant 160-es cuccokat "lockoljam", mert regebben volt, hogy a nagy massziv bontasba belekerultek es akkor mar nincs visszaut :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.02. 19:03:34