Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Szerintem remekül körbe lett írva, nagyjából a téma ki is lett beszélve. Még annyit hozzátennék, hogy a Zenimax nyilatkozata szerint azért nerfeltek vissza mindenki, mert lenukeolták a veterán trialokat is (kb 3-10) csapat, mindenki másnak közepesen nehéz volt, hard mode-ban meg nagyon nehéz. Ők azt szeretnék, ha rendes boss harcok lennének, hosszú ideig. Igen, csak elfelejtették azt, hogy veterán trialon és hard mode-ban is minden időre megy, mert 5-7 perc után minden boss rage fázisba kerül. Ha az időlimitet kivennék, akkor egy gyengébb csapattal is le lehetne tolni mindent, max 15 perc lenne a 7 helyett. Olyan nagy dolog lett volna ez tőlük? Vagy 3 nehézségi fokot bevezetni? Ezer helyen leírták nekik, mondták, hogy ez így nem jó, ahogy a set drop-ok is rémálom az rng miatt, ha egyáltalán van értelmes set a játék legnehezebb tartalmaiban.
A dps nerfekkel azt érték el, hogy annak a pár száz embernek ugyanúgy megy, a középrétegnek meg, pl nekünk, meg ismét kb elérhetetlen szint lett, vagy baromi nehéz, a jelenleg erre szánható időmennyiségből.
Ezért mondtam, hogy a trialos csapatok nagy része letette a Morrowindnél, a másik felét meg most égették ki. Persze tök jó, hogy a top hc csapatok, az a pár, letolja, de a többi 90% meg elment másik játékba, vagy tervezi.
A casual réteget ez nyilván nem érinti, de én elég szomorú vagyok, hogy a Zenimax úgy képzel egy progresszt, hogy 3 havonta szétnerfel mindent, vagy úgy balanszol, hogy 2 buildből lehet választani. A küldetéseken és pályatervezésen kívül semmihez nem értenek, kontár és szar munkát végeznek minden téren, pvp hasonló. A megjelenéskor jobb állapotban volt a pvp, mint 3 és fél évvel később, azért ez valahol vicces.
Mindegy részemről ennyi. Csak azt sajnálom, hogy lehetett volna máshogy, nagyon minimális odafigyeléssel.