The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A skilleket, skill ágakat kihúzni, skill pontokat, lorebook-okat összeszedni amivel többet lehet vesződni, mint magával a karakter felhúzásával.
Viszont az a jó, ha már valamelyik karakterednek van csp pontja, akkor minden további új karakter lvl50 után megkapja a pontokat, vagyis pl van egy karival 160 csp-d, akkor az új kariknak is ennyi lesz lvl50 után.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.09.27. 13:22:46
ez is köztük van. Kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi idő elérni a max. szintet? Azért kérdezem mert van egy 26-os asszem Breton Templar-om, ami ha jól sejtem Bow usernek nem a legjobb, ezért kezdenék valami mást is mellé.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.09.27. 09:35:22
1. The devs did not clarify whether or not non-atro themed items in the crown crates (like the red wolf mount and red wolf cub) are crate exclusives or future Limited Time Offer items. @MissBizz
2. There will be no quality of life changes to guilds in the near future, but they're planning on it (maybe after housing in 2017?)
3. Transmog system for gear is not even on the table at all (because it's too difficult).
4. A new class? Not likely. @Wrobel totally wants to make one, but they're not letting him. <.<
5. Small changes in store for PvP, but nothing as major as a PvP DLC. Just quality of life changes and maybe some new siege weapons.
-No plans on continuing the current dungeons stories (like Vaults of Madness)
-Magicka DK getting buffed in Update 13 (this includes Dragon Blood although it sounds like they're changing the ability, rather than just buffing)
-NO FLYING MOUNTS. Maybe one day hovering/floating.. but they're not working on it.
-Rich and Wheeler are probably gone to get a beer right now
-Future update they will try to change something so we start putting points into health instead of just our mag/stam pool.
-No cheap respec for Update 12 (not surprised)
-I complained about the terrible 2 traits on monster sets and Rich said should be easier since drops are guaranteed.. and "Also, ideally we'd like to make all traits interesting..."
-not increasing bank space anytime soon
@Running a dinamikus IP lényege az, hogy minden egyes kapcsolódáskor nagy eséllyel új IP-t oszt ki a szolgáltató.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.09.22. 09:27:54
nekem is ilyenek jönnek, de MINDEN belépésnél és nagyon idegesítő... nem lehet valahogy kikapcsolni?
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Tényleg ennyire könnyű a játék, vagy csak nagyon az elején vagyok még?
7. szintű Khajjid vagyok, Épp ott tartok, hogy elhajóztam Artaeum szigetére. Eddig baromira olyan érzésem van, mintha egy tutorialt nyomtam volna. Alig pár ütésből fekszenek a mobok és gyakorlatilag meg sem sebeztek még komolyabban. Be fog keményedni, vagy végig ilyen marad a nehézség?
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.09.21. 21:35:28
Ar: 20$ paypal szamlara.
Erdeklodni: [email protected]
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.09.20. 14:26:11
Na most az ilyen szoporolleres blank emaileknel van olyan eset, hogy csak a szolgaltatonal nem jelenik meg, de ha forward be van allitva szolgaltato szinten, akkor a tovabbkuldott cimen mar a teljes tartalmu leveled fog varni. En mar jartam igy masik mmoban (gw2), a regisztracional megadott akkor meg hasznalt magyar emailemrol tovabbittattam minden levelet "szerver szinten" egy yahoosra es lass csodat...
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.09.20. 12:18:11
Megvettem a játékot, telepítettem, regisztráltam. Viszont, mikor logolnék be a játékban, kiír egy olyat, hogy még ezzel az IP címmel nem jelentkeztem be, ezért küldenek az emailemre egy belépési kódot, amit aztán gépeljek be. Ezzel nem is volna probléma, viszont a kapott email üres, vagy is nincs benne a kód.
Mutatom:
Minden esetre írtam az ügyfélszolgálatnak, de még nem jeleztek vissza.
Volt már valakinek hasonló problémája?
Most, hogy kijött a golden edition, erősen filózok azon, hogy beruházzak-e a játékra. Az volna a kérdésem, hogy mennyire tartalmas a játék? Úgy értem, hogy pl a Skyrim-hoz képest mennyivel van benne több content, elfoglaltság, stb.
Vagy is, van benne annyi kraft, mint egy singleplay Elder scrolls játékban?
"We are working on resolving an issue causing connection & login problems. This issue is unrelated to recent patches/maintenances."
Valami karbantartás van ma? Nem enged be a szerver időtúllépéssel kivág
Est Sularus oth Mithas!
Tudtok most valami frissítésről? 200 as hiba van jelenleg (Repair, Firewall kikapcs megvolt)
Steam: [HUN]Feriggno
PVP-ben, sunnyogós majdnem one shot-os build létezik és alkalmazható. Fejből nem tudok rá buildet, de a tamrielfoundry-n talán lesz ilyen.
Khajiit Nightblade lesz a te barátod.
Pl itt egy build
Abszolút tapasztalatlan vagyok még Teso szinten.Szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat az aktuális Pve buildekkel kapcsolatban. Szeretnék indítani egy íjász,osonkodós, karit (ha lehet Khajitot) . Mennyire életképes most ez a kaszt. Akinek van tapasztalata és javaslata merre-hogyan is kellene felépítenem,az kérem ossza meg velem ezeket, akár privátban. Folyamatosan olvasom a fórumokat a játékkal kapcsolatban, igyekszem én is utánanézni a dolgoknak. Sajnos még várom a Goldot, ezért majd csak egy hét múlva tudok elkezdeni játszani. ):