sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Fred nyilván nem fog menni de ezt senki sem állította. Pusztán azt a tény kíséreltem megvilágítani, hogy nem feltétlenül kell összeszarnia magát az embernek azért, hogy hozzájusson egy endgame tartalomhoz, sőt még doktori sem kell hozzá. Már ha nem csodálkozik rá arra, hogy nédmá menyomtam a nédes gombot és pukkant valami gyáá.

Türelem és tolerancia, ez az ami e virtuális katyvaszból eltűnt. Igen megkaptam én is anno, igaz nem ebben az mmo-ban, hanem egy másikban, hogy " nem igaz bazdmeg, hogy egy héten 2 órát nem érsz rá" Ráérek én csak azt nem tudom megmondani melyik két óra lesz az.

Namost ha sok arc rájönne arra az egyszerű ám megmásíthatatlan tényre, hogy nem ö fogja meghatározni azt, hogy ki loggol be eme virtuális térbe és ki nem, akkor rájöhetne arra, hogy hosszú távon talán okosabb tevékenység abba fektetni energiát, hogy a balfaszokat elfogadható szintre hozza és ezáltal a saját virtuális életterét is értelmesebbé teszi + csinálna magának néhány leendő csapattagot fenntartva saját és játéka létjogosultságát a továbbéléshez. Lehet, hogy ez az elején egy kis befektetést igényel pl. harsány bazdmegelés és baszás kívánás vagy éppen keltegetés de később talán megtérül.

Most mivel elfogyott a söröm és bunny is felhívta a figyelmem, hogy mennem kéne így angolosan távozom és további jó fórumozást kívánok mindenkinek.