Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Aloe Vera #21838 Fred amit leírtál - sokadiknak - senki nem vitatja. Itt szemléletmódok ütköznek egymással, nem az, hogy valaki tudja e mi az a trial, vagy fingja sincs róla. Én úgy gondolom itt mindenki tudja.
Én a bunny hsz-én speciel mosolyogtam egy jót nevezetesen, hogy egy casual player soha nem lesz jó játékos. És zseniális az indokolás mert ha nem élsz a gép előtt akkor már nem lehetsz jó játékos. Akkor már nyilván nem érted mi a buff a debuff miért kell kiállni az aoe-ből miért érdemes beállni a területi healbe stb.
Mondjuk ezt akkor amikor a playerek java része youtube szettekben youtube rotával és makróval indul harcba. Na ez aztán az exp.
Sokan nosztalgiáznak itt a régi szép időkön. Igen ma már azért nincsenek együtt a nagy csapatok sokáig mert valljuk be, ha holnap kijön egy új mmo. meddig lesz az új? Lesz majd dps, tank, healer , igen lesz. Magicka vagy manna nem mindegy? Nem szarvast kell majd ölni hanem borzot. Ismerős lesz minden, egy két mechanizmust kiismersz már ha érdekel amíg megnő a karid, de hamar kipörgeti mindenki majd. Nem kell zseninek lenni hozzá és nem lesz meg az a varázs ami régen megvolt, amikor először léptél be egy mmo-ba. Nincs már olyan tartalom amit ne rágnának el 1 hónap alatt. Csak az nem játék, hanem reszelés.
De tetszik nekem ez a felfogás, hogy a trialozás az egy kiváltság és egyébként lehet bogarakat is ölni ha nem tetszik.Visszagondolok az első trialomra az esoban, nyakig kékben álltam a többiek közt, volt aki tökig zöldben volt. A leader kicsit aggódott, amikor látta, hogy a magicka sorci félig werewolf medium armorban van és hogy ez kevés lesz. Igaz hozzáteszem tapasztalt figura volt. A trial fele akkor látott először trialt. A srác elmondta ki mit csináljon és lement elsőre minden wipe nélkül. A leader teljesen fel volt dobva, hogy hát hú de fasza ilyen jó csapatot huh. De öreg mi csak azt csináltuk amit mondtál...
Lehet mi voltunk a 222212212116-ik guild aki lenyomta és? Majd elnézést kérünk érte:)