sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Senki nem sértődött meg Mérlegjakab ne próbálkozz kérlek ezzel, lehet valaki megeszi én már ehhez öreg vagyok.

Bunny azt tudtad, hogy ha elég időt szánsz rá egy majmot is meg lehet tanítani sakkozni?

Én úgy gondolom, hogy aki játszott már rpg-t. az hogy tud e játszani, "érti e" a karakterét az nem idő kérdése. Attól, hogy te az interneten elolvasod, hogy milyen gear kell, keresel egy rotát és begyakorolod attól te még nem tudod mi miért van úgy. Tudod "jó jó hogy gőzgép de mi hajcsa?"
    De ha idő kérdése az egész akkor én egy boldog rossz játékos vagyok:) és szeretnék az is lenni. A Katinka példa meg marhára nem idevaló, de öngól már ne is haragudj, mert ő akkor is nap mint nap lejárt edzeni kőkeményen amikor a picsba se volt és nem azért lett világelső mert kétszer annyit járt le edzeni.