sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Hali!

Picit szerintem összemosod a casualokat és a noobokat. Az, hogy valaki casual nem azt jelenti, hogy hülye a játékhoz, nincs gearje, leszarja a szabályokat és nem érdekli semmi épp csak "elpötyög egy kicsit"

Attól, hogy nekem nincs időm és még ha lenne is, akkor sem tölteném az életemet a gép előtt, attól még nem vagyok hülye a játékhoz. Nem egy, nem két játékban voltam tanúja már annak, hogy a b team hamarabb letolta az adott instát mint az a team.

Sőt általában én azt tapasztaltam, hogy egy casual csapatban sokkal jobb a hangulat, megértik egymást az emberek és elnézik, hogy a másik nem hugyozik azért flakonba és nem szarik zacskóba azért, hogy a group ne várjon egy kicsit.

Én megértem, hogy egy bizonyos életkorú rétegnek az nem szempont, hogy otthon valakinek főzni kell azért, hogy ő egyen, valakinek dolgozni kell azért, hogy neki számítógép és áram legyen, vagy ha csengetnek valakinek ki kell nyitni az ajtót, de úgy gondolom, hogy egyik a másik nélkül nem megy.

Petruz jól megfogalmazta a dolgokat én nap mint nap élvezem a játékot még ha csak abban a 20 percben is, ha épp annyi időm van. De ha épp nem játszom két hétig az sem érinti meg túlságosan. Ettől még imádom a játékot, még ha szidom is sokszor. De hogy egy HC raider aki az élet helyett egy gép előtt görnyed napi 8 órát élvezi e a játékot..... sok sikert én lementem sörözök egyet a haverokkal nem pedig a guild házban ülök le egy asztalhoz 8 másik karakterrel.

Az én fejemben kell rendet rakni ok sok sikert hozzá :)