sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• bunny
    Én azt gondolom - lehet hibásan - hogy az MMO-kat főleg a HC gamerek tartották el, ők veszik meg a ... mindent. A casual bejön, valami elpöntyög és esze ágában sincs költeni. Mint most én, jó az a ló amit kaptam, megvan minden DLC minusz Morrowind, jó ez. És jellemzően akkor szokott elkezdeni a lejtőn száguldani a game, amikor a HC arcok elmennek mert semmit nem ad nekik, így kiesik akik számolatlanul tolták bele a zsét.

Én egyébként azt nem értettem meg soha, hogy egy casual játékos mi a francot akar top cuccot? Én pl. elértem a lv50ch160-at a templarral, beálltam 3 trader npc közé, és kb. 5-10K goldból setbonus-os lila cuccba öltöztem. Nem sárga, lehet nem a legjobb setbonus de leszarom, mert nem megyek raidre, magikas cuccok oszt jólvan. Casual vagyok.

Teljesen jónak tartottam a LOTRO lv65-75 időszakát, amikor volt egy kellemes elérhető 3-6 fős instából eső vagy épp kraftolható AH-ba is berakható cucc, ami jó volt a casualnak. Megvetted nem fájóan drágán vagy kifarmoltad kvázi könnyedén. Aki meg jobbat akart elmehetett könnyebb raidre, aki meg HC arc volt mehetett a durva több szárnyas heti lockos raidre tier 2 hard mode-ban, és ha megcsinálta akkor olyan cucca volt, ami csak onnan jött. Mindenki megkapta ami járt. Mindenki szerint ez volt a golden age. Erre most?

Amikor HC nyomtam, akkor bizony akartam a top cuccot, és büszke voltam amikor elértem, mert tudtam, hogy azért nyomtuk egy hónapig a tryokat, hogy meglegyen. És amikor a LOTRO elindult casual felé és a top cuccot könnyen megszerezted és így nem volt már HC szint, egyszerűen nem értettem, hogy vérpistike 9 éves tanuló napi goblin kergetéshez mi a francnak akar first age fegyvert és raid ruhát? De akart, a rendszer kiszolgálta és a játék ment a levesbe. Na jó, nyilván még működik mert a LOTR franchise elviszi a hátán.

Sajnos én is úgy vélem, hogy ez a stílus velünk ki fog halni, ha az ifjúság már instant telefonos játékélményt akar.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.08.23. 22:54:01