sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Shion
    Előre is elnézést kérek a lenti OFF-topic-ért, de talán belefér a mostani párbeszéd tematikába.

Én az Ashes of Creation MMO-t várom, talán idén decemberben eljut már a Bétáig is. Ex-Everquest fejlesztők írják, régi iskola alapján képzelik el a játékot. 8 fős csapatolások és 40 fős raidek várhatóak, elzárkóznak a 4-5-6 fős "apró" intsant csapatolásoktól, mert ők sem szeretik a jelenlegi "20 perc instant élmény" rendszert. Kíváncsian várom, milyenre fog sikerülni.

Addig hanyagolom a játékokat és végre belevágok a családi videók megszerkesztésébe, ezzel évek óta le vagyok maradva :) Tegnap upgradeltem a régi videószerkesztőmet a legfrissebb verzióra (+80 dolcsi), így már csak csinálni kell :)

Apropó, van valakinek tapasztalata otthoni NAS rendszerekben? Synology DS716+II-t tervezek venni, de nincs semmi tapasztalatom még benne, Szívesen fogadnék tippeket és tanácsokat tapasztaltaktól. Köszönöm szépen előre is! :)