Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #21804 Nekem valahogy jobban tetszett a régi módi...én anno SWG-vel kezdtem még 2003-ban, aztán azóta elég sok MMO-val játszottam, de az utóbbi időben nekem ami a legtöbből hiányzott az a felfedezés. Amikor régebben neked kkellett kitalálni, hogy mit-hogy lehet leverni, mi-mit nyit, stb. Az sokkal viccesebb volt, sokkal jobban összetartotta a társaságot és ha végre rájöttél a titokra, akkor próbáltad azt magadnak meg a kis csapatnak megtartani.
Manapság meg mindenre úgy kell menned, hogy előtte már nézd meg twitchen, elemezd ki, tudjál minden harcot kívülről, nem várjuk meg az átvezetőket mert rohanunk. Engem ez a kurva rohanás is mindig idegesít csak hent-hent, rohanás, nem állunk meg soha.
Volt annak valami bája, hogy nem volt mindenhez térkép mindig, hogy nem mutatott meg mindent a játék, hogy esetleg gondolkodni is kellett. Nekem az egyik nagy kedvencem a Vanguard Saga of Heroes volt az összes baja ellenére. Hatalmas terület, mindenféle népek, változatos tájak, hatalmas dungeonök. Persze tudott idegesjtő lenni amikor nem találtál ki...de fel kellett készülnöd, kellett egy jó csapat...és akkor voot siker is.
Manapság meg 10-20 perc alatt lefuttok mindent, aztán ennyi.
Biztos megöregedtem már egy kicsit, de valahogy egy kényelmesebb tempójú MMO teszene. Emlékszem amikor SWG-ben nem egyszer letáboroztunk a sivatagban és néztük a naplemetéket a Tatooine-on és csak beszékgettünk. Iszonyú feelingje volt. Vagy hogy előadást tartottak a guild hallban és előadtak vmi színdarabot star warsosítva. rengeteget dolgoztak vele...monduk hatalmas siker is volt:) és ezer hasonló dolog.
Ma már ezek nem mennek, csak legyél ilyen meg ilyen gearben, rohanunk, futunk, kész., csá.