Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
gseldon #21803 Érdekes témákat feszegettek, abszolút egyetértek én is. Nemcsak az MMO-k változtak, hanem az emberek is, sőt inkább azt mondanám, hogy az MMO-k azért változtak, mert az a közönség, aki 10 évvel ezelőtt diákként egyetemistaként napi 6-10 órát töltött a játékban időközben felnőtt, más prioritásai lettek, munka család stb. Ehhez kellett alkalmazkodni. Magam is 35 vagyok, én is WoW-ban kezdtem, nekem is megvolt a Lotro :), bár én az igazi raidelős, nagyon hardcore időszakomat a DDO-ban éltem ki 4 évig.
Az ESO casual, de ez jó. Egyedül azt sajnálom, hogy a számomra igazi solo kikapcsolódást jelentő PVP-n nem tudom kipróbálgatni a top szetteket, mert azokat bizony farmolni kéne dungeonban, ami meg csapatos munka és nagyon ritján jutok le oda. Szóval, minden ami BoP, az nekem elérhetetlen többnyire és erre kicsit morcos vagyok.