sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Alithlegion.com, olyan learning runjaink vannak, hogy bepisilsz a nevetéstől, de megtanulod, amit meg kell az adott raiden. :)

Pont a LOTRO-ban volt az a DKP-s stb., nagy raidelős korszakom (úristen, már tíz éve), mint Frednek a WoW-ban - az nekem kimaradt -. szerverförszt balrog a Callidus égisze alatt yaaaaay, csodálatos volt, imádtam azt a négy évet. De az MMO-k azóta tényleg változtak, valószínűleg a játékosok másfajta igényeinek hatására; nekem sincs sem időm, sem IRL környezetem a sokórás játékra, legtöbbször bizony szóló üzemmódban megy a dolog, mert nem lesz olyan csapat, ahol elfogadják a tagok, hogy "bocsi, 5 perc afk, mert éhes a macska", "brb, munka van", aztán 15 perc múlva "rögtön jövök, csak vacsi kell a gyereknek" stb. Nagy szervezés szükséges egy raidrészvételhez manapság. :D Szerencsére az Alithban ez például egyáltalán nem gond, szóval számomra tökéletes klán az ESO-ban és a FFXIV-ben is.
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2017.08.20. 18:19:39