Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
bunny #21800 Én sem ragaszkodom a magyar csapathoz, LOTRO-ban a PVP-t (ott PVMP - free people vs monster people) Monster oldalon én is külföldi klánban nyomtam, azt hiszem török volt talán a leader, de kb. minden EU országból voltunk. Mondjuk oda is csak a raidek miatt mentem, 1v1-re szerintem csak akkor került sor, ha véletlen összeakadtam valakivel és belémkötött, és asszem soha nem támadtam meg senkit. Valahogy aljasságnak érzem, raid az más, de utáltam én is, amikor questelés közben még rámront valaki.
Szóval külföld nem gond, ennyire bőven megy az angol :) Egyébként benne vagyok egy külföldi klánban, de ott sincs csapatolás, úgyhogy amint kell a hely ki fogok lépni. Mivel még fű vagyok az ESO-ban, tök jó lett volna először megtanulni az alapokat egy casual közegben, és nem úgy menni egy progess klánba, hogy igazából azt se tudod milyen rotát használj. Ennél többre becsülöm egyrészt a magam hírnevét, másrészt meg mások idejét. Nekem ezek a könnyű-közepes runok hiányoznak, ahol nem másodperc pontos skillezés kell, ahol azért van lehetőség gyakorolni de nem is group dungeon ahol kb. random pár ember akkár full dps is simán végigdarál. Kelljen tank meg heal legalább a dps mellé :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.08.20. 08:44:37