Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
bunny #21799 Az biztos, hogy többet elvett az életből anno, bár nálunk ennyire nem volt komoly, mint pl. az element Zero-s csapatnál és hasonló magyar csapatnál, ahol ha beléptél és kellett ember akkor kvázi kötelezően menned kellett, különben kidobtak. Nálunk volt mondjuk átlag heti 3 raid (új contentnél persze volt hogy minden nap try), arra lehetett jelentkezni, ha televolt a csapat akkor várólista vagy class alapján behívás, a dkp meg ugye arra volt jó, hogy aki aktív volt, vagy kiemelten kellett a raidhez pl. az hamarabb hozzájutott a cucchoz - nyilván íratlan szabály, hogy a jobb cuccal segítette a többieket is a hozzájutáshoz. Szóval én azt igazságosabbnak tartottam mint a random dropot, persze az ellen is volt nyavajgás a casual-ok oldalán, hogy neki nincs annyi pontja, csak azt felejtette el, hogy nem a télapó hozta, a másik megdolgozott érte. Mindegy, jó volt, és azért nem vette el az IRL életemet, bár tény, hogy a hét sok napján volt, hogy este 8-tól nem lehetett hozzámszólni, mert "raid van" :D
Azt nem tudtam egyébként, hogy ez a casual elmozdulás a progress irányból minden MMO-ban megjelent, azt hittem pl. a WOW-ban még azért megvan. Akkor úgy tűnik ez is már csak a "régi szép idők" jellegű beszélgetések része marad? :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.08.20. 08:33:42