Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Aloe Vera #21760 Szerintem ez nem havidíj kérdése, mert nyilván ha holnap a ZOS akárcsak 2000 forintot is elkérne a játékért havonta akkor csukhatnák is a kaput. Ezt szerintem tudják ők is. Itt nem (csak)az endgame laggol hanem minden. Cirka 2 évig szartak arra, hogy cyro gyakorlatilag játszhatatlan volt, ami azért nem gyenge. És bár havidíj nincs de minden másért fizetsz, így azt hiszem elvárható lenne egy minimális odafigyelés e téren, pláne akkor amikor egy nagyobb kiegért elkérnek minimum 12 ezret. De hát ha a dolgozó jól akar járni akkor ott a járda. Halkan jegyzem meg én a fejlesztések irányát és a koncepciót nem látom lásd cp. bevezetik, kivezetik, bevezetik, korlátozzák, elveszik, nerfelik, pvp szerveren 4 ből egyen fut oké, amiért volt az nem jó átalakítják. Akkor most tudják mit akarnak, vagy nem. Döntsenek, nekem úgy is jó ha van, meg úgy is ha nincs de ne változtassuk félévente.