sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    A laggal leginkább az a baj, hogy küldizés közben senkit nem érdekel, de endgame contentben már annyira nem szerencsés. Tegnap lorkhajban 12 emberből 3-nak másodperces, 1-nek 10+ mp-es lagjai voltak. Maelstrom Aréna lassan hónapok óta idegesítően lagol a csúcsidőkben, sokszor azon kívül is. Elég bosszantó tud lenni, mikor a bossokon, stage-eken azért halsz meg, mert 4-5x kell ütni a pajzsot, mire egyszer felmegy, ez egy veterán tartalomnál gáz. Vasárnap a mérgezős boss nálam úgy halt meg, hogy a fele hp után megállt, nem történt semmit, nem csinált semmit, csak ütöttem vertem, majd annyit láttam, hogy nulla hp-val összecsuklik. Sorolhatnám napestig. Értelmes, endgame kontentben gondolkodó emberek, csapatok, már rég otthagyták ezt a játékot, azok maradtak, akik szeretnek szopni, vagy nagyon jó a társaság és egymást erősítik a mindennapi bajban.