Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Hat ilyenkor orulok, hogy mazlista vagyok, mert sok hulyeseget lattam es tapasztaltam mar a jatekban, de lagot meg nem :) Bugok meg a felszin ala spawnolas sima ugy, de lag se Cyrodiilban, se Craglornban, sehol. Oke, login utan Daggerfall bankban 600 latency fogad, de csak 2 secig, amig fel nem dolgozza a hirtelen jott adatokat a rendszer, es kesz - mar ha vagyok annyira fasz, hogy tomegben logolik ki (az almoskonyv szerint nem jelent jot)
ESO legnagyobb atka a legnagyobb elonye is egyben, a komplexitas. Rengeteg kis apro osszetett alrendszer van a jatekban, amely miatt tenyleg az a helyzet, hogy 1-1 javitast szolgalo modositas 2 ujabb hibat eredmenyez valahol mashol. Ez nem is fog valtozni, sot, ujabb alrendszerek erkezesevel... jobb nem belegondolni :)
Gyarlo es onzo modon en speciel pont leszarom a nappali karbantartasokat, sot, orulok neki, hiszen ugysem tudok jatszani melo kozben, igy nem erint a dolog :) Annak nem orulok, hogy egy-egy patch utan sok a javitani valo hiba, de annak igen, hogy ha mar van hiba, akkor legalabb aktivak es javitjak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.21. 09:42:45