sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• bunny
    Én továbbra se hiszem, hogy bele lehetne nyúlni valamibe, ami a szerveren kalkulálódik. Az lehet, hogy bot, makró, mittoménmi nyomkodja helyette a megfelelő skill-poti stb kombót, és ezeknek köszönhetően űber lesz.
    Vagy van valami bug skillben, amit kihasznál - pl. az animáció megszakítás, ami engedélyezett is itt. lotro-ban is volt - többnyire egy-egy update ideig, hogy valami bugzott, mittomén egy skillnek annyira nem volt indukciós ideje, hogy egékklikkelő progyval a szokásos 3-4K dps helyett 34-40-et produkált a skill iszonyat gyors ismétlésével. Viszont így legalább lement végre egy raid főboss amit előtte nem tudtunk leverni :D :D :D Vagy tank úgy le tudta csökkenteni egy blokknövelő skill effekt CD-jét, hogy majdnem azonos volt a hatóidővel így gyk. végig fent tudta tartani, és sérthetetlen lett. Stb. De ezeket egy-egy update ideig lehetett max használni + mindezek ellenére én becsültem, akiben volt annyi kísérletezőkedv, hogy kiszúrta ezeket a kiskapukat.
    Vagy opció 2: GM a srác :)

MÁS.
    Kaptam egy levelet, hogy:
    "Hello! ZOS_KaiSchober has invited you to join Elder Scrolls Online.

Join this Community Now: https://forums.elderscrollsonline.com/en/entry/registerinvitation/" és a kód
    Ránézésre nem csaló link, ez valami automatizmus, elfogadjam vagy mi a szösz?