sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Hali!

Bármibe bele lehet nyúlni....

Egyébként a Witcher nem beszél hülyeséget, csak aki álandóan 20 fős grupban mászkál nehezebben vesz észre dolgokat. Aki viszont egyedül vadászik pl. IC-ben sok érdekességet lát. Ismerem én is ezeket a faszikat. Mind ugyanúgy játszik. Semmi extra, gear ugyanaz mint nálad csak éppen ő sosem fogy el, valahogy az a rohadt hp nem megy 5% alá hiába ütik rá a kivégzéseket 8-an akkor is 5% utána meg lök egy vigort és 20K hp felugrott rá fél másodperc alatt.

Engem ha megtalál egy 5 fős grup akkor általában ezt úgy veszem észre, hogy a karim megáll egy pillanatra, majd hallok egy pukkanást amikor kapok 5 rohamot meg az anyám tyúkját és fexem és mindegy éppen mi fut rajtam immunitás poti vagy sem akkor is csak egy pukkanás és mozdulni se tudok közbe.

Ezek a faszik meg kapnak a nyakukba egyszerre 8 ultit 5 rohamot 6 nyilat és fut tovább épp lement neki vagy 5K hp de semmi gáz. Na ilyen nincs a mesében sem de itt sem.

Én azóta nem élek a mesék világában, amikor épp véletlenül egy AD grupot vártunk valmelyik kapunál 20-an. Erre belovagol egy szerencsétlen AD Dk. és kapott a pofájába vagy 15 támadást meg utána zúdult még vagy 20 ember.

Kicsi Dk. nem jött zavarba gyalog elindult Nikel felé és szépen elgyalogolt odáig úgy, hogy legalább 25 ember tolta rá az áldást a hp-ja 1%és 100% között ugrált, majd szépen elért Nikelig és bement az ajtón.

Na én azóta hiszek a gearnek meg a buildnek :)

Vajon mi változott a játék megjelenése óta mondjuk egy stamina NB-nél? Mi a nagy titok? A NB-ek 95%-a 2he+dual vagy bow.
    Armor kb. 2-3 fajta, skillek közül báronként 4 mindnek ugyanaz esetleg 1 skill más emberenként. Akkor mi a nagy titok, ami miatt vannak érinthetetlen, megüthetetlen emberek. Mert a tények makacs dolgok tehát ha erős a védelmed akkor gyengébb a támadás, ha erős a támadás gyengébb a védelem és a túlélés. Olyan nincs, hogy minden max.

De mondjuk én már öreg vagyok és leszarom ha valaki helyett a gép vagy egy program játszik egészségére, nekem nem lesz se több se kevesebb a sörben megmarad a buborék.