sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Witcher
    Full legendaryban vagyok, kivéve az ékszerek 32k staminával és egy skill egy mob. Playerekről beszélek nem mobokról.... És de, ez recovery kérdése, mert ha pvp közben kifulladsz akkor annyi, nincs vigor, nincs roll dodge, nincs ability. Marad a light, heavy attack meg a szökdécselés ami ezen a szinten egyenlő a halállal. Nekem egy player lerakásval elmegy a fele staminám, marad ugye 16k-m és ha ügyes vagyok esetleg lerakok még egy playert, vagy azt a 16k-t elhasználom menekülésre, ez mindig a helyzettől függ. Na és itt jönnek azok a playerek akik roll dodgeoznak össze vissza, tolják a vigort eszetlenül 8-10 playert leraknak és a staminájuk meg sem érzi. Na erre mondom hogy ilyen nincs. Lehetetlen, kivéve ha nem ficereg ott a háttérben a kis cheat engine ami unlimiteli a staminádat.