Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Megegyszer, semmit sem buksz, amit egyszer megszereztel, az a tied. :) Csak maximum nem tudod majd hasznalni es/vagy legyartani.
Szakmaknal megmaradnak a megtanult egyedi receptjeid, csak reset utan a gyartopadnal/kondernal pirossal lesznek jelolve mindaddig, amig ujra nem raksz pontot a szukseges passziv skillekre. Ha beXeled fent azt, hogy mutassa, mit tanultal mar meg attol fuggetlenul, hogy van e eleg tudasod hozza, akkor pontosan latni fogod, hogy minden recept amit egyszer megtanultal, az ott is marad.
Hozzateszem, hogy a recepteket meg tudod tanulni barmikor, akkor is, ha nincs tudasod hozza. Maximum legyartani nem fogod tudni. En jartam mar ugy nem egyszer, hogy nagyon ritka es/vagy draga receptet olyan karakterrel tanultam meg veletlenul, akinek koze nem volt a craftinghoz. Mai napig ott piroslik a listaban :)
Ami a motifokat es a wood/bsmith/tailor szakmakat illeti, ott minden esetben a passzive skilled hatarozza meg, hogy aktualisan mit tudsz gyartani. Ha felvitted valamelyiket 6/9/10/X-es szinture, hogy megtanuld a frissen talalt/vett egyik ritka stilust (mit tudom en, legyen mondjuk a Crafting motif X: Glass Swords konyve peldanak), akkor az a tudas is orokre a karakterede, akkor is, ha utana resetelsz es a skillt meghagyod megint csak 1-es szinten. Ekkor maximum nem tudsz ujabb konyveket megtanulni mindaddig, amig megint fel nem viszed 10-esre valamelyiket (maradva a Glassnal, azt hiszem ahhoz 10-es kell).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.11. 14:51:12