sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• bunny
    Így kb. egy hét után felmerült pár kérdés bennem (na jó, sok), úgy a jövőre nézve. A lotro-ban gyk. a top levelig nem nagyon kellett agyalni a fejlődési meneten, mert a skillfán a pontokat bármikor egy gombnyomásra rezetelted és újra osztottad, sőt elfeve több fa volt amit váltogathattál.
    Az ESO-ban ugye a skillek továbbfejlődnek használattal, tehát már így kezdőként kis szinten el kell döntenem, hogy mit akarok? Templárként tudok használni csomó fegyvert aminek mind saját skilljei vannak pl. Most destruction staff-ozok, kipróbálnék mást, mittomén ijjat poénból, vagy épp pajzs+egykezes. Plusz azt se tudom mi legyek, ha nagy leszek magica vagy stamina alapú dps pl. Most úgy érzem, túl sok múlik olyan döntéseken amiket meg se tudok hozni, mert nem értek hozzá.
    Hogy néz ez ki, tényleg már totál bután el kell dönteni mit akarok, és ha rosszul döntöttem kuka több hétnyi, hónapnyi meló mert rosszul orientálódtam? Mennyi skillpoint gyűjthető max, és az egyáltalán mire elég? Gondolom nem lehet kimaxolni minden skillt a fán. Úgy hallottam lehet rezetelni a kiosztott pontot, de akkor mi lesz a skill fejlődésével? Mondjuk most toltam a dps-t, de később healer akarok lenni, átrakom a pontokat a heal ágra, akkor a heal skillek nulláról indulnak hiába van pontom, a dps skilleket nincs pont, azokkal akkor? Szóval ez az egész skill fa dolog nagyon nem világos, és az eso.hu oldal kezdős leírásában erről nem nagyon van szó.