sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Azt hadd tegyem hozza, hogy amit leirtam ertelemszeruen korant sem teljes, ez csak az a modszer, amelyet en magam csinaltam. Eleinte probaltam sharpened/divines nepszeru szett cuccok grindelesevel, de megmondom oszinten, par nap alatt meguntam azt, hogy egy 20-30 fos massza tagjakent rohanjak 4 boss kozott es toljam a maximum dpst csak azert, hogy tudjak lootolni.

Ismerosok kozott van olyan is, aki csak es kizarolag a magas szintu nyersanyagok gyujtesere eskuszik. Kinez maganak egy zonat es elkezd benne kovalyogni es gyujteni mindent, ami le- vagy felszedheto, banyaszhato, termelheto, majd ezeket (es az esetleg mellekesen esett narancs dustokat) eladja feldolgozatlanul. Mivel a top tier nyersanyagok idoszaktol fuggoen 4-5000 arany/stack (100 db) aron is mennek, ez is egy jo megoldas.

Ami a peldadat illeti, ez ESO-ban sincs maskent. Ami uj recept vagy uj stilus vagy egyaltalan csak uj, az mindig dragabb. Aztan par het, egy honap es telitodik a piac, ami miatt tized annyiert meg tudod venni. Anno egy kisebb haz arat kifizetted egy Daedric stilus konyvert, ma kvazi ingyen viheted par szaz aranyert. A receptekkel is ez a helyzet. A nagyon ritkak tartjak magukat ma is, de a tobbibol idovel lesz annyi kinalat, hogy lecsokken az ara.

MM-rol tudni kell, hogy csak az altalad elerheto adatok alapjan mutat arat, vagyis csak azon guildek es eladasai alapjan, amelyeknek tagja vagy. Emiatt lehet csaloka is az eredmeny. Erdemes inkabb rakerdezni guild cseten es/vagy zona cseten egy-egy cucc arara, hogy pontos kepet kapj.