Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
bunny #21636 Huh, kösz, ez részletes volt :) Azért érdekelt, mert most olyan 1000G körül téblábolok, és az MM az egyik sárga kaja receptre ami esett valahonnan azt írta, 15.000G-ért lehet eladni, ami nekem így most nagyon soknak tűnik. Nem akarok abba a hibába esni, hogy nem tudom mi az értékes, és mi mennyit ér, nehogy véletlen a 15K-s cuccot felrakjam 100 aranyért :)
Nagyságrend ezért érdekelt, mekkora pénzekben játszik az ember. Anno amikor kezdtem a lotrot (ott van copper, silver és gold is) az első 1 gold iszonyat soknak tűnt, aztán amikor játszottam az 5G-s házra is gyűjtöttem, és hű meg há volt amikor klántag mondta, van 100G-je. Aztán max szinten pár évre rá meg egy-egy rare item akár 1-2000G-ért is elment úgy, hogy 10.000G / karakter a limit a játékban, afelett nem számolja, de a 100G-s nagyságrend teljesen megszokott volt egy-egy kieg elején a jó cuccokért. Amikor eladtam az accountot, asszem 6000G-m volt, és nem farmoltam különösképp én sem csak ahogy te, a felesleget eladtam, de nyersanyagot pl soha, mert minden szakmához volt karakterem. Ja és a lotro-ban a store nem közös, úgyhogy volt hova tenni a cuccot.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.05.04. 08:18:03