Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Hat, ha minden talalt dragabb receptet, stilus konyvet, butor tervrajzot eladsz egy jobb fajta (frekventalt helyen levo guild arussal rendelkezo) Trade Guildben, akkor hetente osszejohet lazan tobb szazezer arany is ugy, hogy kvazi semmi sem farmoltal, csak csinaltad a dailykat es a vilagban kinyitottal minden, de minden ladat, dobozt, szekrenyt, urnat, stb.
Nekem osszesen volt a Homestead elott 2 hettel 70 000 aranyam, mert elkoltottem mindig minden szarra, a recepteket megtanulgattam, a stilusokat hasznaltam, stb. Aztan amikor betaban lattam az Housingot, majd utana jott a cikk az arakkal, onnantol nekialltam eladni es nem hasznalni az egyebkent szamomra nem erdekes cuccokat.
Ami az MM es TTC szerint 500 aranynal tobbet ert, beraktam a boltba es eladtam. A nyersanyagokat kivetelesen nem finomitgattam magamnak, hanem eladtam dupla aron nyersen, illetve elkezdtem jarni par olyan public dungeonba es delvebe, ahol rengeteg a lootolhato lada, szekreny, urna, miegymas, vagyis ahol nagy esellyel esik motif, recept, stb.
Illetve, a vilagban jarkalva mindig megneztem, hogy melyik guild melyik arusa mit arul, es ha az MM (es tapasztalat) alapjan nagyon olcson arult valaki valamit, azt megvettem es beraktam a sajat guildjeim arusaihoz, nem keves penzt keresve ezzel is.
Es persze ne hagyjuk ki a 3 karakterrel kb 20 perc alatt naponta megcsinalt maximum szintu crafting dailykat, es az azokert kapott Writeket. Egyszer mazlim volt, 170k-ert is adtam el szerzodest. Azota sem.
En igy szedtem ossze masfel honap alatt a Daggerfall Overlook arat, 70k-rol indulva 3.7 misiig meg sem allva, egy percet sem farmolva, csak normalisan napi par dungeonnal es dailyval jatszogatva, endgame nelkul, casual modon, szolozva. :)
(hozzateszem az iron orkos (eszakon) Craglorn dailykat esetenkent - ha nem unom az egeszet, mert akkor bele sem kezdek - 2-3 karakterrel meg szoktam csinalni, mert azokat a stilus konyveket mai napig jo aron viszik az emberek, ez nem tudom mennyire szamit goldfarmnak, de megvan az egesz egy ora alatt az osszes karakterrel)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.04. 00:06:45