sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Az elmult 1 honap hasonlo jellegu kerdeseit neztem en is. Sajnos (szamomra persze szerencsere) sosem volt ilyen jellegu gondom egyetlen egy mmonal sem.

Amikor volt, az a szolgaltatom miatt volt (akkori invitel/fibernet), amely csucsidoben 5-10% packetloss mellett mukodott. Na azt nem szerette semmilyen online jatek. Radiok, streaemek, stb. mentek normalisan, torrent is maxon szedte amit kellett, bongeszes is gond nelkuli volt, de amikor folyamatos kapcsolatot igenylo mmokkal vagy online jatekkal jatszottam, akkor volt, hogy puff, megadta magat, megallt a vilag es en kinn voltam a loginnal/launcherben. Hiaba hadakoztam veluk, vagy vontuk be a tobbi helyi panaszos elofizetovel egyutt az akkori fogyasztovedelmet es NMHH-t, csak akkor lett vege az egesznek, amikor otthagytuk oket a picsaba. :) De ez megint egy masik tortenet.