Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Aloe Vera #21553 Hali!
Szerintem a legtöbb embernek az a baja, hogy a Zenimax ennyi év után sem tud egy értelmes irányt szabni a játéknak. Megyünk egy irányba, majd stop és hátraarc. Az emberek pénzt időt energiát ölnek egy egy dologba bele, majd a ZOS lenullázza egy perc alatt. Aztán a nulláról ismét elindul az ember megint befektetsz egy dologba egy év után megszüntetik. És szerintem az emberek fasza ezzel van tele leginkább.
Itt inkább alternatívát kéne nyújtania minden nagyobb kiegnek, hogy öcsém igen, eddig elértél na figyelj akkor mehetsz erre vagy arra vagy amarra de nem hátra.
Ez csak arról szól, hogy mindent megint szétkúrúnk, hátha lesz elég player aki megint nekiáll összerakni. Csak szerintem egyre kevesebb lesz.
Biztos nagyon szép meg hangulatos az új terület, meg végül is ingyen van így befoghatjuk de megértem azokat is akik kiszállnak. Amikor ezer vasat be kell törni 5 sárga húzóért nem olyan vicces geart összerakni.