sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Morrowind DLC:
    Az elmúlt 2 hét elég mérgező volt, ugyanis mást sem hallani, olvasni, csak azt, hogy hú nerf, nerf, nerf, cancel sub, cancel preorder, stb... nekem sem jött meg annyira a kedvem, hogy belenézzek pts-en. Ma volt egy kis időm(karbantartás alatt), indítottam egy kis warden-t a kezdő területen.
    Mindenféle extra nélkül belevágtam a kalandba, mint egy kezdő. Kb 5 perc kellett ahhoz, hogy teljesen átszellemülve, totálisan beszippantva haladjak a küldivel, nyitogassam a ládákat, kicsi warden-emet fejlesszem, öltöztessem. A küldetéseket nem olvastam el, mert majd élesben, de a kijutás jól megkomponált. Megérkezve Seyda-ba elkapott a nosztalgia és onnantól csak leesett állal jártam, dobogó szívvel lovagoltam a környéket, Vivec-ig, majd onnan a középső Vulkánig.
    Szépen kidolgozott területek, hangulatos helyek, élő városok, hegyláncok, gombák, mocsarak érdekes kombinációja, ahogy régen bejártuk. A hangok, a látvány, jött mindenhonnan a régről ismerős, de mégis új érzés. Egyből úgy éreztem magam, hogy ide is el kéne menni, oda is, itt egy küldi, ne vegyem fel, ott is egy, mi ez a barlang, mi lehet mögötte, mi ez város, hogy nézhet ki. Aki ESO-zik, az tudja miről beszélek, nagyon kevés ilyen játék található a piacon. Nagyon nehéz volt kiszállnom belőle, nem akartam tovább spoilerezni magamnak, csak kíváncsi voltam elkap e érzés.
    Összegezve a tapasztalatokat. Valószínűleg zseniális lesz minden kezdő és haladó játékosnak, talán azoknak is, akik erre 30 körüli órára el tudnak vonatkoztatni majd a hc endgame-et érintő változásoktól. Jelenleg az ESO a top ebben a kategóriában. Minden baromsága és hiányossága ellenére, most megint léptek egy jó nagyot előre, habár a túlárazásról leszokhatnának, elég lett volna két dlc árát elkérni érte.
    Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem meghoztam kicsit a kedveteket, így képek nélkül is. (Ha lehet, majd lövök párat.)

Üdv
    RunningWild