Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
RZQQ #21512 Köszi Fred,
3. evfordulos ESO unneplese, amely soran megint lesz 100% extra XP-t ado buff. Elvileg ma kezdodik, a gyors unnepi kuldetes leirasat a HQ-n megtalalod tavalyrol.
Gondolom ez a tortás küldi lesz az.
Na most a 100% XP boosttal fogj egy fegyvert, kapj magadra sok-sok TRAINING traites cuccot (gyartass valakivel, vagy vegyel cehes boltokbol, ha nem esett volna eddig)
Olvastam erről a traites dologról, ugye ez is bonus exp-t ad, de sajnos, eddig se nem dobott, se nem tudtam hol venni, esetleg erről van valami guide, hogy hol tudok venni, hol dropolhat?
Sajnos mivel még most kezdtem és magányos farkasként futkározok egyedül csapat nélkül, így még megkérni sem tudok senkit, hogy dobjon össze nekem egy kezdő szetet. :D
Dolmen grindeles nem okozhat gondot, mert ahogy megjelenik, fel percen belul 10-15 ember fog ott teremni korulotted, akik segitenek. Neked pedig eleg, ha csak epp hogy megutsz 1-2 mobot, mar jon is az XP, duplan az event miatt.
Utána néztem ennek a Dolmen grindelésnek is, nemtudom hogy mennyire helytálló az információ, de elvileg a legjobb spot az "Alik'r Triangle" -ben található, de javíts ki ha tévedek.
A legjobb megoldas persze az lenne, ha dungeonoznal, mert ott iszonyat jol jon az XP, de mivel pve nem erdekel, igy lehet ez nem annyira testhezallo neked.
A dungeon az még nem gáz, WoW-ban is folyamat dungeon finder-t kellett spammolni.