24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Accounttol fugg. Ha regi az accod, akkor ilyenkor atvalt Trialba a statusz es barmelyik kliens jo. Ha uj/friss az acc, akkor csak a steames kliens fog mukodni, mert az akcio most PC-n a Steamre szol, csak mellette tudjak hasznalni az emberek a korabbi trial idoszakbol es betabol meglevo accokat is.
  • Ironman2
    Leszedem steamról,talán úgy müködik
  • Ironman2
    hmm,valami gond van,nem fogadja el a jelszavat,és felhasználói nevet a játék,pedig az oldalon müködik,és ott be tudok lépni
  • Dobronski
    Köszi. :)
  • Ironman2
    Meg is jelent steamen is a letöltés
  • inter15
    Volt a steam-en kósza 10Eu m . +15 ért megvettem inkább a goldot.
  • PiszkosFred
    Steamen ilyen esetben szopas van, mert ott csak az event startjan tudod elkezdeni a letoltest, amig a hivatalos oldalra belepve barmikor leszedheted a klienst. Sajnos a ket kliens nem azonos (tartalmilag igen, kezelesben van diff), igy vagy ezt, vagy azt hasznalod.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.16. 17:41:14
  • Dobronski
    nekem steam-en nincs olyan lehetőség, hogy letöltés, csak vásárlás.
  • Ironman2
    Köszi a segitségeket,hátha valakinek is hasznára válik még :)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.16. 15:19:52
  • Running
    y
  • Ironman2
    Ahogy nézem ez majd később is lehet folytatni,elég lassan jön le,tehát ha pause-ra állitom,és kilépek,akkor legközelebb onnan folytatja a letöltést,ahol abbahagytam?
  • PiszkosFred
    Persze, siman kezd el letolteni, a kliens mindenkinel ugyanaz. Aztan ha mas nem, krealj egy uj accountot. Amit bevagtam az is betas "csaladi" account, amelyet nem hasznalunk, csak van a beta idejebol, de azon az 500 Crown es a Trial acc statusz automatikusan ott volt, nem csinaltam semmit (volt egy email kod ellenorzes es ennyi).
  • Ironman2
    Kiderült közben hogy volt egy accountom,el is felejtettem már,és sikerült belépnem,nagy nehezen,még jó hogy az email megvolt 2 évről korábban,de az accountomon az Elder Scrolls Online beta szerepel még,és nulla korona.Most mit kell
    csinálnom hogy a Tamriel Editions jelenjen meg? Vagy simán menjek rá a download gombra?
  • PiszkosFred
    Jo kerdes, en meg a beta klienst szedtem le anno es azt hasznalom, azota csak mozgattam vinyorol ssdre, nem telepitettem ujra. Sajnos kisse gagyi a telepitoje (ezert is kell neki 80+ giga), mert lekap vagy 40 giga tomoritett szart, majd azt bontja ki, es emiatt kell az extra hely. Utana a peccseles mar nem veszes. Ha lejon a kezdeti 40-45 giga, akkor a tobbi mar gyerekjatek, idoben is.

Mindez persze csak akkor igaz, nem valtozott azota az eljaras/telepites menete.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.16. 14:00:01
  • Ironman2
    Kb mennyi idő alatt települ? Mert ha órák kérdése,akkor majd később szedem le.
  • PiszkosFred
    Gondolva a kesobbi esetleges account biztonsagaval kapcsolatos dolgokra, nem art. Na persze, ha nem jon be az ESO es soha tobbet nem fogsz leulni ele, akkor oly' mindegy :) En meg szoktam adni ilyen esetekben, ne ezen muljon kesobb, ha gond van. Mas meg nem szokta.
  • Ironman2
    Kötelező megadni az eredeti nevet regisztrációkor? First name,Last name.Még nem volt itt accountom.
  • PiszkosFred
  • PiszkosFred
    Totlheto az mar most is. 6:00PM GMT az, amikor be is tudsz majd lepni.
  • Ironman2
    Délután 18-tól tölthető!!
  • Ironman2
    Holnaptól ingyenes lesz nov.21-ig!!

Tamriel Unlimited base game and 500 Crown indulásnak!!

http://www.pcgamer.com/the-elder-scrolls-online-is-free-to-try-tomorrow-till-november-21

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.16. 02:27:17
  • Nephin
    Ellenben remek nemzetközi klánok vannak.
  • Running
    Elmondom akkor. ExH még megvan, habár márciusig nálunk is szünet, félgőz van. Ezen kívül van a Magyar Szövetség gyűjtő kezdőknek, casualoknak. Más csapat nincs lassan 1 éve, de akkor sem volt igazából csak rámondtuk. :D
  • inter15
    Köszönöm
  • PiszkosFred
    Hja, azt nem tudom, nem ertek a lovakhoz. De talan meg vannak paran, oldalankent 1-1 csak fennmaradt... Majd Running kollega megmondja, o szokott felevente levezenyelni egy-egy cenzust.
  • inter15
    Az egyedüllétet kifejezetten a magyar klánok hiányára értettem .
  • PiszkosFred
    Leszamitva azt a par instanceolt story kornyezetet, amelyben tenyleg egyedul vagy, pont ez a legnagyobb baja az embernek az ESO-val, hogy ellentetben a tobbi TES resszel, sosincs egyedul.
  • inter15
    Érdemes megvenni még egyáltalán , vagy halálra fogom unni magam egyedül ? :)
  • Terawatt
    Ez csak ajánlás. Sőt még akár hozzá teszem, hogy zombikból essen.
  • pjboy091
    Ez most komoly? Tényleg van ilyen, vagy csak poén?
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.11.03. 21:03:29
  • Terawatt
    100% chance when you block an attack to deal 200k damage every 0.4 second in a 20 meter area for 10 second. 2 sec cooldown.
  • Aloe Vera
    Kíváncsi leszek a következő dlc-ben megjelennek e már azok az armorok, amiben csak azt kell kimondani, hogy búú és 15 méter sugarú körben mindenki meghal. A tendencia szerint van rá esély.
  • Running
    Nincs meg a guild. Igazából nincs már guild, a szövetségen kívül. Az ExH is félgőzzel megy a kövi dlc-ig.
  • LadyWhox
    Sziasztok!

Jönnék vissza játszani.
    Jó lenne valami magyar guild. AD oldalon.
    Asperatusba jelentkeztem, de semmi visszajelzés.
  • Running
    Megvagyunk, habár következő dlc-ig félgőzön.
  • Terawatt
    Guild nélkül dungeonözni eddig a leghulladékabb experience ESOban... Renegadeben ember nincs már...Running ti hogy álltok? Falat kaparom a public groupokkal...
  • Montana92
    Áh, köszönöm a gyors választ, rákerestem és nem támogatja a dx 11-et.. szóval kimarad a móka.
  • PiszkosFred
    A videokartyad elso blikkre kevesnek tunik, de ha tudja a dx11-et (ATI-hoz nem ertek, mindig is nvidia kartyam volt, amiota csak az eszem tudom - de dx11 a minimum az ESO-hoz), akkro egy probat meger, mert a grafikat teljesen testre tudod szabni, felbontastol kezdve az effekteken at az esetleges subsample szintig mindent.
  • Montana92
    Sziasztok!
    Érdemes belekezdeni a játékba egy kicsit gyengébb konfiggal? 32 bites Windows 7, 3 GB ram, Core 2 Quad Q6600 2.40 GHz, Ati Radeon HD4800 1 GB-os videókártya.
    Külföldi oldalakon nézelődtem, de sokat nem ért, mert javarészt a "fullHD 60 FPS nélkül minden szar" hozzáállás volt a jellemző.
    Egy fix 30 FPS mondjuk mediumon nekem megfelelne, csak kérdés, hogy élvezhető-e így a játék? (Cyrodiil-os PvP rész nem érdekel.)
  • Running
    Az ESO nagyon érzékeny a netre, pici szakadás esetén is kivág. Na nagy ping nem zavarja, csak ha totál kimarad a net 1-2 mp-re, akkor kivág.