sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    En most egy magicka templart "huzok", bar nem is huzas ez hanem tolom magam elott, mert marhara nincs kedvem :), de szerintem erdemes kihasznalni azt, hogy kvazi a Bolondok fesztival masfel hete utan megint kezdodik egy ujabb event, a 3. evfordulos ESO unneplese, amely soran megint lesz 100% extra XP-t ado buff. Elvileg ma kezdodik, a gyors unnepi kuldetes leirasat a HQ-n megtalalod tavalyrol.

Na most a 100% XP boosttal fogj egy fegyvert, kapj magadra sok-sok TRAINING traites cuccot (gyartass valakivel, vagy vegyel cehes boltokbol, ha nem esett volna eddig) es kezdj el Dark Anchorokat/Dolmeneket grindelni abban a zonaban, amelyben esetleg eshet is nemi stamina alapu gear neked. Oke, ezeket azonnal kinovod majd, ahogy felveszed, de inkabb legyen rajtad par olyan cucc, ami kesobb jol johet, mint olyan, amelyre semmi szukseged. Dolmen grindeles nem okozhat gondot, mert ahogy megjelenik, fel percen belul 10-15 ember fog ott teremni korulotted, akik segitenek. Neked pedig eleg, ha csak epp hogy megutsz 1-2 mobot, mar jon is az XP, duplan az event miatt.

A legjobb megoldas persze az lenne, ha dungeonoznal, mert ott iszonyat jol jon az XP, de mivel pve nem erdekel, igy lehet ez nem annyira testhezallo neked.

Cyrodiilban regebben pvp kozben is jol lehet fejlodni, de mivel az elmult 3 evben nem voltam osszesen ket oranal tobbet a csatamezon, ezert ehhez nem ertek sajnos, nem tudom, mennyire jo vagy nem jo az ottani XP mennyisege.

Main story es egyeb kuldetesek is jol hoznak a konyhara, de azok megint cska pve tartalmak.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.04. 16:38:53