sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• RZQQ
    Először is köszönöm a válaszod :)

Elolvastam jó pár cikket már redditen és az eso forumon is, ilyen alap dolgokkal képbe vagyok, de azért mégis jobb egy közösséghez tartozni és ott segíteni a másikat, mint szimplán fórumokat böngészni.

Felteszek, akkor egy kérdést:
    Leginkább PvP orientált vagyok, nagyon nem is vonz a PvE, se a storyja a játéknak, de a PvP része nagyon tetszik, hasonló mint a Guild Wars 2.

Szóval a célom, hogy minél előbb lv50 legyek és belevághassak a lecsóba. Láttam jó pár guideot power levelinghez, de sajnos nincsen se gearem, se elég tapasztalatom, ahhoz hogy azt csináljam, így marad az öreg szintezés questekkel.

Elég, ha csak a Main Storykat csinálom vagy érdemes a side questekre is időt szánnom vagy esetleg egyéb tipp a szintezéshez?

u.i.: Stamplar-t kezdtem, az fórumokon írottak alapján nem top tieres class, de nekem tetszik a játékmenete, így hogy megismerjem maga a játékot kezdésnek szerintem tökéletes, de javítsatok ki ha tévedek.