sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Sheltem
    Sziasztok

Tegnap megléptem a lvl50 et és a Champion szintekkel is eljutottam 25ig ezért úgy döntöttem, hogy ideje respecelni mindent.
    Frost Mage lévén csináltam egy only Magicka buildet amit a netről néztem, viszont lenne egy kérdésem.
    Az ultimate skillhez mage guild lvl 10 kell nekem pedig 5 van(az az 1 skill van amit alapból nem tudtam berakni lentre a bar-ra).
    Játék közben elvesztem a részletekben(annyi minden van már Eso ban) ezért lenne 1-2 kezdő kérdésem.
    (lassan egyébként kivilágosodik már minden hálistennek).
    Szóval Mage guild lvl5...Csak passzív skillt tudok választani az "ajánlottak" közül illetve a legalapabb skillt amire viszont nincs szükségem a build leírás szerint(tehát akkor később megint respecelnem kell majd ha megnyílik az ultimate skill hiszen az "alap" skill felesleges lesz és elpazarolt pont).
    Kérdés:
    -A passzív skillel is húzódik magától a mage guild szintje? Ha nem akkor mindenképpen szükségem van a "felesleges" skillre(csak azt az egyet tudom kiválasztani ahhoz, hogy húzni tudjam,
    .vagy pl ha mage guild repeative küldetéseket csinálok akkoris húzódik jól sejtem?
    -Egyébként a mage spellek már attól is fejlődnek, ha használom őket ugye? (mert van amelyiknél a morphot még nem tudom kiválasztani).
    Illetve még annyi kérdésem van, hogy a build leírásban nincsenek olyan skillek amiket én nagyon hasznosnak tartok(pl világító ásványok, növények, fák a jobb észrevehetőség érdekében illetve 1-2 thieves guild skill).
    -Ha ezekre is teszek akkor nem lesz elég pontom a játék végén, hogy "kimaxoljam" a karaktert?

Ennyi kérdésem van, köszi szépen a választ előre is(hálistennek már a pledge rendszer is világos).
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.17. 06:38:30