sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Whysper
    Annyit akartam ,hogy Motiváció kell és Cél a játékosoknak vagy ,hogy miért legyenek guildbe vagy csapatokba és ezek a terület birtoklás elég plust jelente ahhoz ,hogy ne csak a honor pontot vagy éppen hogy hívják pontot farmolják az emberek !! Szerintem az egyik leg életképesebb játék ezen a téren csak akkor éppen a WOW annyira domminált ,hogy belehalt az a Warhammer Age of reckonning volt. Komolyan azt a játékot élveztem a legjobban 8) és ezt mondom Nagy ex wowsként. Ha csapat építő célt nem adnak az embereknek akkor elég egy sima RPG-t gyártani 8)

Remélem azért azon túl fogunk egyszer lépni már ,hogy elindulsz egy lvl 6-os lakosságú faluból és 40-es már atom ahrcos vagy aztán jön egy lvl 43-as Denevér érted egy denevér. vagy egy lvl 44-es őzgida. Mit csinált addig ,hogy lvl 44-es lett? szétlegelte magát vagy mi? aztán agyonver egy full páncélos egyént 8)