sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Whysper
    Én nem tudom ,de szerintem egyetlen igazi dolog van ami hiányzik egy MMO-ból és amit a blizz is még a WOW megjelenése előtt garantált ,hogy benne lesz és mégis kivették gondolom azért ahogyan megtudták programozni és ami miatt lag hegyek vannak ember sokaság egy területen való jelenlétéből a wowban. Amit ugyebár a TESO elvileg ellenkezőféle módon alkot meg állításuk szerint. Ez a dolog nem más mint sem ,hogy igazi város terület birtoklás és nem 3 óránként ostrom stb. rendesen harc érte. ne legyen egyszerű bevenni ,de ne lehessen tartani éveken át ,ha nem tesznek érte! 8) másik meg szerintem nem szabadna a tank dps harcos healer dolgot felbontani mert annak csak az lesz az eredménye mint a GW 2 ,hogy elveszítik pár kasztok a szerepüket lényegében mert a másik simán megteszi azt a posztot cask ő mondjuk még rendelkezik pár extra dologgal ami a másik ellen domináns! Tudom ezek nem real life gamek ,de sok esetben a real lifeból szerzett tapasztalatból építik ki fantáziával megspékelve és,ha belegondolsz lehet,hogy manapság lassan csinálunk egy transformert ami földön vízen levegőben űrben egyaránt életképes ,de ahol ezek a játékok játszanak ott igenis nehéz vértesek képezzék a védelme a healerek és társaik a supportot és legyen dps. Én pl világ életembe healer volt meg tank. mindig is utáltam a csak dpselni nekem az túl unalmas. igzisebb védeni a társadat még Ő gyapál! GW 2-be nagyon sok embert vesztettek a totális class poziciónálás eljelentéktelenedése miatt!