Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Wratek #21370 Ha hazaérek screenshotolok.
Sajnos a játékkal még nem tudtam játszani. Karakter generálás már meghiúsul, hiszen konkrétan nem látom a karaktert. Kíváncsiságból csináltam egy random valamit, és azzal beléptem, ott tapasztaltam, hogy nem csak én nem látszok, hanem más sem.
5 perc alatt nem töltötte be a karakteremet, én többet nem vártam még, mert csak futólag rá akartam nézni a játékra, de eleve elég sokat bíbelődik a betöltéssel is.
Azért gondolom, hogy nem ezzel lesz a gond, mert az elején tutorialban láttam az első dremorát, másodikat már nem, illetve háttérben fel-fel villant egy npc (aki az ajtót tartotta, lehet, hogy több is volt), de el is tűnt. Tehát van textúra, csak valamiért hibás a dolog.
Driverem friss (24-ei :).
Maga a játék is szaggat kicsi beállításnál is (low-on!), már a karakter generáláskor is (hátteren látom), ami megint gyanús a konfigommal.
Egyébként a gép maga friss, nincs egy hónapos. Minden mást gyönyörűen visz.