24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Igen, többször meg kell próbálni a belépést ilyenkor. A pániknak semmi helye.
  • Terawatt
    Lehet, hogy csak kevésbé volt most terhelve a szerver, de simán felmentem és mindenem megvan. Már csak ki kell majd találjam, hogy azzal a 156 skill ponttal mit csináljak :D
  • Nephin
    Lépj be és ki többször, egyszer csak ott lesznek elvileg., Mondjuk én várok legalább hétvégéig. :D
  • Aloe Vera
    Mekkora egy gyökér banda ez a ZOS. Először 206 természetesen 2 óra baszkódás, most meg a could not retrieve.. hát gratula ennyit tudtok.
  • pjboy091
    Csak nálam hülyült be a játék? Minden áron új karaktert akar velem csináltatni.
  • yesname #21157
    Teljesen más stílus, de az EVE Online pl. teljes mértékben és minden részletében, minden területén dinamikus.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.10.05. 14:33:10
  • PiszkosFred
    WoW pl ilyen. 2005 ota ott mar minden varos vagy zona volt lerombolva, ujjaepitve, felgyujtva, megfertozve, megszallva stb.

Valos idejut dolgokat inkabb kisebb szerverekkel dolgozo Survival jatekban keress, na ott tenyleg hetrol hetre epulnek es pusztulnak jatekosok altal epitett bazisok, varosok, stb. MMO-ban ritka az ilyen, sajnos. Volt ra pelda, de cska volt.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.05. 14:26:03
  • PiszkosFred
    Az eredeti felallas az volt a korai alpha tesztek soran, hogy a 3 frakcio onalloan, 5/5/5 (+1 coldharbour) zonaban fog elni, a sajat sztorivonala menten, teljesen elszeparalva egymastol (ertsd: nem mehettel volna at a masik 2 frakciohoz, sehogy sem).

Ez baszta ki a biztositekot a jatekosok koreben, mondvan, nem akarnak 3 karaktert krealni ahhoz, hogy minden tartalmat lassanak. Marpedig amit az ezerfeju cezar szeretne, azt meg is kapja. Jott a Veteran rendszer es a "mi lenne, ha ott spawnoltal volna" nagyon elcseszett otlet. De, a premier elott fel evvel csak ennyire futotta.

Most, a mai nappal semmi sem valtozik, a rendszer ugyanolyan baromsag (lore szempontjabol), mint ket es fel eve mar. Aki meg leszarja a tortenetet (a jatekosok 90%-a), es csak a phatloot erdekli, annak ez most meg jo is lehet. Gameplay szempontjabol a mai nappal lesz igazi TES jatek az ESO, a maga openworld jellegevel. (koszonhetoen a DLC-k - Ors, Thief, DB, IC - visszajelzeseinek, mert ott lett ez letesztelve, par napja nyilatkozta Lamber vagy Firor, mar nem emlekszem melyikuk)
  • Lengyel2
    Létezik valahol olyan MMO a világon (én csak az ESO-val játszottam), ahol a megalkotott világ (a story mode rész) dinamikusan változik? Tehát pl. most háború van, most éppen béke van, most éppen egy másik háború tört ki két új ellenfél között, most éppen pestisjárvány van, most elmúlt a pestis, de bejött a tatárjárás, ilyenek. Vagy ilyen dinamikus, "valós idejű" MMO-t csinálni még mindig meghaladja a mai lehetőségeket?
  • pjboy091
    Tulajdonképpen nekem aztán mind egy. Úgy se lenne hozzá gyomrom, hogy Khajjit ként az Ebonheart paktum, vagy a Daggerfall szövetség területén küldizzek. Ha kíváncsi leszek a többi frakció küldetéseire, majd annak megfelelő fajt indítok.
  • Running
    Vicces vagy sem, szinte biztos, hogy semmit nem fognak variálni a küldetésekkel.
    1. teljesen fölösleges, még akkor is, ha már ellentmondásos, a játékosok nagy része el sem olvassa, vagy el sem jut lvl50ig, az aktív játékosok már túlléptek rajta
    2. több ezer oldal szöveget, dumát nem fognak átdolgozni, főleg nem a fizetős dlc-k kárára

Talán az lett volna a legpraktikusabb megoldás, ha csak a fősztori lezárása után mehetsz át más szövetség területére, esetleg valami dlc-vel továbbszőve a fősztorit. Egyszer majd biztos lesz, de tartalmilag borzasztóan el vannak maradva, mivel állandóan a szar régi rendszert kell pofozgatni, javítani. Így 3 év ESO után ki merem jelenteni, hogy akkora öngólt rúgtak maguknak a 3 szövetséges megoldással, egyéb játékmechanikákkal, hogy azóta is azt nyögik, habár lassan már végeznek.
    Érdemes elgondolkodni azon, hol járna most a játék, ha a 3 évet tartalom fejlesztéssel és javítással foglalkoznak és nem azzal, hogy a saját elbaszott szar ötleteiket javítgatják.

• pjboy091
    Nem lenne rossz ötlet, csak az a baj, hogy ezzel a húzással szerintem értelmetlenné tennék a PVP-t, meg úgy az egész Cyrodiil zónát, ami az endgame content egyik nem elhanyagolható része.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.05. 13:34:06
  • Lengyel2
    Ez jogos, és emiatt szerintem meg kellett volna támogatni az egészet valami tartalmi változtatással - végülis a háború a 3 alliance között már a játék megjelenése óta folyik, lehet, hogy itt az ideje továbblépni és valamilyen békeszerződést szimulálni, valamelyik NPC alliance uralkodót időlegesen győztesként császárnak emelni Cyrodiilban, és ezzel, ha fogcsikorgatva is, de átjárhat egymáshoz a 3 egykori szövetség. Mintha kijönne egy story mode DLC, ami tovább viszi a fő sztorivonalat. Megjegyzem, hehe, ha nem Ayrenn királynő lesz a császár a high elfektől, ők fogják elsőnek felrúgni a békeszerződést, the haughty arrogant bastards.
  • pjboy091
    Engem azért érdekel a sztori. A küldik leírását és a dialógusokat is végig olvasom. Úgy fogom fel az egészet, mint egy hagyományos TES részt. Ezért, bevallom, egy kicsit zavar, hogy gyakorlatilag feleslegessé tették a szövetségi rendszereket.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.05. 13:06:08
  • Although
    Nem annyira vártam. Eddig se értettem, jó de, az emberek többségét nem érdekli a felvezető sztori. Miszerint háborúban állnak egymással a 3 szövetség. Most mennyire vicces csak úgy besétálnia területükre.
  • Running
    Elképesztő, hogy végre elértük a játék 1.0-ás állapotát.
  • Running
    Remélem izgultok már!
  • PiszkosFred
    Remelem, ugy lenne logikus, ha csapatot akarok keresni.
  • Nephin
    Egyébként a chat is közös lesz PvE területen?
  • Running
    mért lenne
  • Terawatt
    Shrineoknak nem lesz" méreg drága" ára?
  • PiszkosFred
    Holnap lesz a napja, amikor egyetlen skilled sem fog ugy mukodni, ahogy korabban es a napja annak, amikortol kezdve barmikor szabadon keresztul lovagolhatsz Tamrielen level 1-eskent keletrol nyugatra, vagy eszakrol delre, kotottsegek es akadalyok nelkul.
  • Terawatt
    Update 12 aka One TamrieeeEEeeeLll
  • Running
    Csapadék, néhány területen este fagy is várható.
  • pjboy091
    Miért, mi lesz holnap?
  • Terawatt
    Biztató volt srácok
  • PiszkosFred
    Majd meseljetek, a kov 1-2 hetben nem hiszem, hogy lesz ido ESO kozelebe kerulni (bar ismerve a DLC-k utani kaoszt, lehet igy jartam jol :D)
  • Running
    Ha minden úgy alakul, ahogy szokott, akkor nyugodtan el lehet engedni a holnapi napot. :D
  • Terawatt
    Kíváncsi leszek a holnapi napra :)
  • Jeffjohnson
    Okés, köszi a segítséget!
  • Running
    Impercial City. Kb 3 hét, de pontosan nem tudom, nem szinteztem küldikkel 2 és fél éve. :D
  • Jeffjohnson
    IC az micsoda is?
    Questekkel mennyi lenne kb. a lvl 50?
  • Running
    Most lvl50 után már nem veterán szintek vannak, hanem champion pontok. Kb olyan mint a skyrim csillagkép pontozgatás. Csp160-asak a legmagasabb ruhaset-ek, viszont csp 531 jelenleg a legtöbb amit el lehet osztogatni. Sokkal gyorsabban lehet haladni a szintezéssel mint megjelenéskörül. Farmolással ic-ben 3 nap a lvl50, meg mondjuk 1-2 hét a csp160.
    A skilleket, skill ágakat kihúzni, skill pontokat, lorebook-okat összeszedni amivel többet lehet vesződni, mint magával a karakter felhúzásával.
    Viszont az a jó, ha már valamelyik karakterednek van csp pontja, akkor minden további új karakter lvl50 után megkapja a pontokat, vagyis pl van egy karival 160 csp-d, akkor az új kariknak is ennyi lesz lvl50 után.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.09.27. 13:22:46
  • Jeffjohnson
    Rég játszottam a játékkal (kb. megjelenéskor egy keveset). Most nézegetem a játékaimat, amit korábban abbahagytam és
    ez is köztük van. Kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi idő elérni a max. szintet? Azért kérdezem mert van egy 26-os asszem Breton Templar-om, ami ha jól sejtem Bow usernek nem a legjobb, ezért kezdenék valami mást is mellé.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.09.27. 09:35:22
  • Running
    tegnapi összefoglaló, csupa nagyszerű hír:
    1. The devs did not clarify whether or not non-atro themed items in the crown crates (like the red wolf mount and red wolf cub) are crate exclusives or future Limited Time Offer items. @MissBizz
    2. There will be no quality of life changes to guilds in the near future, but they're planning on it (maybe after housing in 2017?)
    3. Transmog system for gear is not even on the table at all (because it's too difficult).
    4. A new class? Not likely. @Wrobel totally wants to make one, but they're not letting him. <.<
    5. Small changes in store for PvP, but nothing as major as a PvP DLC. Just quality of life changes and maybe some new siege weapons.
    -No plans on continuing the current dungeons stories (like Vaults of Madness)
    -Magicka DK getting buffed in Update 13 (this includes Dragon Blood although it sounds like they're changing the ability, rather than just buffing)
    -NO FLYING MOUNTS. Maybe one day hovering/floating.. but they're not working on it.
    -Rich and Wheeler are probably gone to get a beer right now
    -Future update they will try to change something so we start putting points into health instead of just our mag/stam pool.
    -No cheap respec for Update 12 (not surprised)
    -I complained about the terrible 2 traits on monster sets and Rich said should be easier since drops are guaranteed.. and "Also, ideally we'd like to make all traits interesting..."
    -not increasing bank space anytime soon
  • fluency
    Nálam is volt ilyen, de nekem az megoldotta, hogy a bejelentkező képernyőn kijelöltem a ház ikont (trusted machine) és bepipáltam a remember account name-t. Ha ez sem segít akkor passzolom.
    @Running a dinamikus IP lényege az, hogy minden egyes kapcsolódáskor nagy eséllyel új IP-t oszt ki a szolgáltató.
  • Running
    Ja azt nem lehet, de az sem hiszem, hogy naponta kap új ip-t. :D
  • Terawatt
    Megpróbáltam keresni supportban ilyen bejegyzést, de úgy néz ki itt nem lehet kikapcsolni ezt a védelmet.
  • PiszkosFred
    Nincs otletem, sajnos a dinamikus iphez egy szopoalarc is jar ilyen esetekben.
  • Running
    Talán Frednek van valami ötlete. Elvileg csak új eszköz esetén kéne kapnod, vagy hosszabb idő után.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.09.22. 09:27:54