Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Igen, bar 10 evvel ezelott meg vitatkoztam volna veled ket MC/BWL run kozott, eppen a 10 fos stratot vagy brdt farmolva a fire res gear miatt :D De aztan teltek es multak az evek, valtozott minden, en is, a jatekipar is, az mmok is, es tessek, teljesen igazat adva bologatok arra, amit irtal.
Az nem valtozott persze, hogy este, amikor a haztartasi es csaladi dolgok "vegeztevel" ugyanugy a gep elott ulok par orat mint anno, de mar korantsem egy jatek miatt, naprol napra. Csak az elmult ket hetben jatszottam par orat az Arkkal, Divisionnel, swtor-kal, Diabloval, wow-tal, es a szokasos napi sorozatok mellett vegigneztem a Mozart in the Jungle harmadik evadat es folyamatosan probalom potolni lemaradasomat a Westworldben is, mikozben ketnaponta a hajamat tepem a csajok (kezis) meccsei alatt.
Az SC jelenleg igeretei szintjen majdnem mindent tartalmaz, amire en vagyok egy jatekban a napi "robot" utan, ezert egyelore tartok attol (es valahol bizok is benne), hogy megint a hatterbe fog szorulni minden mas miatta :) Maximum nem igy lesz, kiderul, ha egyszer vegre majd megjelenik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.14. 10:52:13