Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
gseldon #21354 Az a baj, hogy látszik, hogy a legnagyobb erőforrást a sok szar csilivili shop-os tárgyra pazarolják (mondjuk az ő szempontjukból nyilván érthető, ha ebből van bevétel). A szivárvány unikornis meg a többi...
Orsinium szintű nagy DLC, amivel el lehetett lenni sokáig mióta nem volt már. Nekem már a thieves guild meg a dark brotherhood sem volt az igazi. Ott is a terület lényegében csak egy látványelem volt, de se mellékküldetések rajta, se semmi, nevetséges. Képtelenek belőni a nehézséget is, a játék eleje óta 2 éve összesen 2 új trial jött ki, a második gyakorlatilag annyira nehéz veterán szinten, hogy a játékosok 1%-a képes megcsinálni. Én soha meg sem próbáltam, kell a francnak. A játékostábor casual, nekik pedig a középnehéz 4 fős dungeon-ok kellenének. Ebből is egészen pontosan 4 db új jött ki 2 éve (ha nem számoljuk az első pár veterán verziót, ahol még különbözött a normáltól) a DLC-kel.