Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nem vagyok elfogult a Zenimax-al, jobbak picivel az átlagnál, de hatalmas hibákat is vétettek. Persze a nagyon szar supportnál többet hozzátettek a játékhoz, de ne az legyen már a példa, hogy a szarnál jobbak.
Lássuk be még mindig ott járunk, hogy a 2014-re ígért fejlesztéseket rakják bele a játékba, amiért 6 hónapot kellett volna előfizetni, nem 2 évet. Nekem csak ennyi bajom velük. Semmi gond azzal, hogy az alapjátékot javítgatják, amit az elején rohadtul elbasztak, de mellette tartalom sem ártana azoknak, akik mondjuk nem heti 2 órát játszanak. Ha ennyire nincs kapacitásuk, akkor meg el kellett volna már gondolkodni azon, hogy új emberek vesznek fel, nem most, hanem 2 évvel ezelőtt. 1 év alatt összerakjuk a játékot jóra, a másik team meg pakolja be a tartalmat. Ehelyett fél évek telnek el lényegi tartalom nélkül. Manapság nincs ember aki ezt szótlanul tűri és elnézi havi előfizetésért, mikor ömlenek a piacra az új játékok. Ahogy az is nevetséges, hogy 3 éve küzdenek azzal, hogy a pvp játszható legyen, ne lagoljon. Értem én, betett neki a champion rendszer, de egyik szakembőr sem gondolt arra, hogy jaj, ha még x mennyiségű adatot kell szinkronban tartani, arra már nem lesz képes a rendszer. Arról már nem is beszélek, hogy a legnevetségesebb set rendszer van a játékban, amit valaha láttam. Ezekre is volt már ezer ötlet, finomítás, amivel értelmessé lehetne tenni, de nem. DLC-ként kell 40 új set, amiből 39 szart sem ér. Minek ennyi munkát beleölni a sok használhatatlan itembe? A játék endgame kontentjét érintő trialok 2 éve bugosak, fagynak, stb... szerencsére ezekkel a játékosok 90%-a nem is találkozik, mert el sem jut idáig.
Még egy pici befektetéssel, odafigyeléssel, komoly játékosok véleményének meghallgatásával a legjobb mmo lehetne a piacon, de az a helyzet, hogy az erős középszerűségből így sose fognak kitörni, főleg úgy, hogy szerintük sem érdemes hosszabb időt tölteni a játékban, sőt ez már nem is mmo, csak egy online elders scrolls játék. Nem baj, talán majd legközelebb.