Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #21350 Miért veszed magadra akkor? Mint látod nem neked címeztem. Gondoltam rá, hogy többet töltesz vele az átlagnál vagyis töltöttél. De ez valóságos jelenség nagy tömegben vannak akiknek nincs más élete. Napi 7 óra se normális már talán. Ahogy nézem, a mai programozói lehetőségek mellett napi pár órás játék amivel ki lehet húzni a következő addonig, egy normálisabb fejlesztő cégnél, mint a Zeni is.
Végül meg nem rossz értelemben írtam azért, pont azt írtam tudom milyen az amikor talál valaki egy jó közösséget egy ilyen játékban is jobban része lesz a játék az életének mint kellene. Utána viszont már több játékkal kevesebb időt tölt és közelébe se lesz annak, sírjon bármiért is, mert esetleg nem úgy halad a fejlesztés ahogy kellene. Nem gondolom a mai technikai eszközökkel lehet gyorsabban jó minőségben dolgozni, mint a Zeni teszi. Így is bevállalják a bugos megjelenést amiért persze kapnak hideget meleget. :) Végül is mindig szidják az összes fejlesztőt mindenhol. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.14. 08:40:33