Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #21347 Értem ezt, ha valakit beszippant valami, és nem engedi el. Nekem is jutott és akikkel együtt játszottam szintén. Kit mikor kap el. Kijut belőle vagy sem. Fred elmondta a lényeget. Akinek nincs más élete csak egy mmo azt nem tudja kielégíteni a CÉG. Még ha felelnek is érte, kinek mi. Nekem a Funcom, Runningnak a Zenimax. Egy nap túl lesz rajta az ember és megtanulja, semmi nem tart öröké. Nekem relatív gyorsan ment, másoknak lassabban. Ez az élet. Annyi minden van. Még végig kelelne menni a TSW-n ami nagyon egyedi, a TESO-ba is van még 15 szint, és a solo játékok is. Az esti időszakok soha nem lesznek elégségesek a befejezésre. Kell legyen élet az mmo-n kívül is. Persze mindenkinek lesz egy amit soha nem felejt el nekem is van. Majdnem minden nap látom őket ahogy nevetünk egymáson még egy szar első bossot sem tudunk elintézni a conanba. Nekünk ez jutott. :) Ma tudom majdnem minden debil ahhoz képest. Még elkaptam jó pillanatokat az SWTOR-ba majd az még időben a TESO-ban. De semmi nem lesz ugyanolyan mikor 15x mész neki egy első bossnak és tudod esélyed sincs elérni a főbosst. De csak nevetsz magadon meg a társaidon és élvezed.Mert jó volt.