Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bankban van 15 millióm, addig gyűjtöttem, tovább már minek. Sárgából mindből van 200-200, több minek, alapanyag 5000+. 9 maxos karakter, a fele maxos sárga gearben. Minden dungeonban voltam 500x, trialokban szintén, pvp-n szintén. Főkarival minden quest megvan, minden dlc kimaxolva, acsik 80% megvan, ilyen halászat, meg pár agyament faszság nincs meg. A maelstrom arénán kívül minden megvan, az is csak azért nem mert annyira unalmas, hogy képtelen voltam időt pocsékolni rá.
Szóval ja, ezeket után nem lenne rossz mondjuk egy orsinium szintű dlc, triallal, meg pár új dungeon, valamint értelmes set-ek. Akkor foglalkoznék vele, de így, nem. Jövőre meg jön pár új játék: Bless Online, Lost Ark, Escape from Tarkov, Star Citizen, addig bf1. Nem látok már annyi esélyt, hogy lesz kedvem foglalkozni az ESO-val, kicsit unalmas már, hogy az elbaszott szar régi elképzeléseikkel vannak elfoglalva még 2016 végén is.