Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Hat, nekik panaszkodj, ne nekem! :)
Annyi es olyan sebesseggel sosem fog kontent erkezni, ahogy esetleg en, te, ti es/vagy ahogy a hc jatekosok fogyasztanak, ez egyik mmoban sem kivitelezheto es nem is realis elvaras :) Pedig de jo lenne, mert igy azok szamara, akik 24/7-ben jatszanak - kis tulzassal persze - tenyleg unalmassa valik a homokozo, de mondom, ez az elvaras most sem, itt sem realis. Ahhoz minimum tobb kreativan random generalt tartalom kellene, de az ESO-ban semmi sem az, minden kezzel keszitett scriptelt dolog, meg a loot is siman elore eltervezheto es jatszi konnyedseggel beszerezheto.
Sajnos az elmult idoszak arrol szolt, hogyan hozzak rendbe azt, amit a premier elott fel evvel elcsesztek, lasd open world gameplay es veteran rangok kukazasa, evszakhoz kotetheto ideiglenes eventek bevezetese, stb. Ha anno nem hulyek es nem hozzak meg ezen rossz donteseket, akkor az elmult egy ev nem tuzoltas jegyeben zajlott volna, hanem erkeznenek az ujabb es ujabb tartalmak. De anno elbasztak, nem kicsit...
Emlekszem a nyilatkozatra, hogy "Tamrielben nincsen karacsony, nem lesz az ESO-ban sem", mikozben minden mmoban fun es jatekost par napra/hetre visszaranto esemeny az ev vegi kapcsolodo eventek, a tobbi jeles unneprol es annak az adott mmoban torteno megjeleneserol nem is beszelve - erre tessek, mar volt Halloween es most jon ma/holnap az uj evi/karacsony banzaj az ESO-ban is)
No de mindez nem ujdonsag, ezzel te is tisztaban vagy.
Hogy a kerdesre is legyen nemi valasz: ami az Update 13-at illeti, skill balance/ravamp es housing "part 1" lesz benne, ingyen, mindenkinek. Persze, lesz nemi technikai ujdonsag is, de uj tartalom csak a Housinghoz kapcsolodoan erkezik (hazakhoz/zonakhoz kapcsolodo "bekoltozos" kvesztek) Januarban jon a PTS-re, akkor majd meglatjuk, mi lesz meg benne, de tippre csak ennyi.
Viszont a Q2, Q3 es Q4 idoszakban erkezo update 2017-es esztendoben mar mind fizetos lesz, es vegre erkeznek uj zonak, uj kuldetesek, dungeonok, stb. Ezt Kai irta par napja (nemet CM), de konkretumokba ertelemszeruen nem ment bele.
"Update 13/Housing wird wie Update 12/One Tamriel keine kostenpflichtigen Inhalte haben. Die nächsten drei Updates in 2017 (Q2, Q3 und Q4) bringen aber wieder neue Gebiete, Verliese, Quests, Gegenstände und so weiter."
(mikozben irtam a kommentet kb. 5 telefont inteztem, ha esetleg nehol ertelmetlen - mert atszerkeszteni lusta vagyok - tudd be ennek :D)