sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Kedves Vera. Patch day van (volt), idestova 2 eve szopoagra kerul ilyenkor mindenki. MINDENKI. Vagy igy: M-I-N-D-E-N-K-I! Capisce? Sajnos az a helyzet, hogy a fejlesztok csinaltak egy olyan komplex egyedi rendszert, amellyel ok maguk sem birnak, kovetni sem tudjak mar szerintem. Arrol nem beszelve, hogy folyamatosan szetbarmoljak az egeszet minden 3 honapban, amely utan legalabb 2-3 patch kell, hogy mukodjon megint minden csak egy piciti bugosabban, mint korabban. Ez nem 2016 oktoberi dolog, ez baszki 2014es betak ota igy van.

Na de kerlek, az mar a te faszsagod, hogy 2 ev alatt nem tanulsz ebbol es a 0day jatszani akarsz. Hat - most kapaszkodj meg - jo esellyel nem fogsz! :D Mas sem fog. MAS SEM! M-A-S S-E-M!

Az kulon vicces, hogy a napi 1 orad kepes vagy elbaszni 0day loginokkal, irigyellek az optimizmusodert es a kitartasodert. En nem rendelkezek egyikkel sem, meg sem probaltam frissiteni, majd hetvegen, vagy majd a jovo heten az elso fix utan.

Haragudhatsz ram, nyugodtam johet a ragequit meg a szokasos "nem megy a szerver, kurvaanyatokat fejlesztok, tobbet engem nem lattok, amugy sem jatszik senki ezzel a fossal" hiszti - hidd el, telibeszarom. De a fejlesztok felkeszuletlensege mellett a te baromsagod is kellett ahhoz, hogy "idegallapotba' keruljel", ezt akar belatod, akar nem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.06. 16:39:06